Selasa, 14 Disember 2010

Me & My Teddy Contest


hahaha ... aku dapat tag contest ni dari Dila, di blog http://dilaloveawi.blogspot.com/
Contest ini sebenarnya dibuat oleh Zunahzahidah, http://zunahzahidah.blogspot.com/2010/12/me-my-teddy-contest.html

Teddy bear ini anak aku yang punya, dah tua-tua ni tak adalah simpan teddy untuk sendiri, kalau beli pun semuanya untuk anak-anak...

kita lihat dulu apa syart-syaratnya...

Rules and Regulations

1. Terbuka kpade mreka yg ad blog sahaje. Anda hendaklah menjadi follower blog authentic : http://zunahzahidah.blogspot.com/
2. buat satu entry mgenai contest ini, dalam entry perlu ada :

* banner contest di atas serta link ke entry ni
* sertakan SATU SAHAJA gambar anda bersama teddy bear or bunny or etc. yg anda ingin taruhkan.. cerita siket pasal teddy tu.. gmbar x semestinye anda bsame satu teddy,, bleh juga bsame bnyk teddy... jika gmbar yg anda sertakan itu adalah gmbar anda bsame bnyk teddy bear,, pileh salah satu drpd mereke utk diceritakan...(anda dibenarkan utk meng-edit gmbar tu, tp ala kadar je lah,, jgn smpai xnmpak teddy bear tu hehe)

3. Tag kpade 3 org blogger laen

4. Letak banner contest di sidebar korg serta link ke entry ni

5. tinggalkan link penyertaan korg dlm entry ni.

6. pemenang akan diumumkan dlm blog authentic

Tarikh tutup penyertaan adalah pd 31 disember 2010

Hadiah yg bakal dimenangi oleh pemenang adalah... teddy bear, hanye seorang pemenang akan terpilih

2 ulasan:

zunah berkata...

tq for joining :)
gudluck!

Norgadis Labuan berkata...

Salam zunah.
Terima kasih kembali

Catat Ulasan