Khamis, 27 Januari 2011

SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW

http://norakhtar.blogspot.com/2011/01/specia-giveaway-from-moscow.html

Pagi tadi aku dpt tag dari Scarlett's Petals. Tag ini berkenaan Special Giveaway From Moscow!
Giveaway ini adalah tajaan blog My Name Is Nor...!!! Seperti yang saya amati, beliau melahirkan GA ini adalah untuk mengetahui rahsia disebalik kebaikan giveaway dan keburukannya (Betulkah? Tanyalah tuan punya blog) Hadiah? Kalau nak tahu hadiah, joinlah dulu GA ni, kalau nak join... klik banner atau KLIK DI SINI


Jom tengok syarat-syaratnya

1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
>> Yes saya memang ada blog sendiri
2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
>>Dah follow No 56.
3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog Nor ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
>>Dah buat..
4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
>>Kawan-kawan yang ditag ada kat senarai di bawah tu.
5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah sini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
>>Dah komen
6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.

Pesanan Penaja..cewahhhh!!!

* Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja
* Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.
* 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.
* Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka.

Aku nak tag blogger kat bawah ini:

  1. N Athirah
  2. Pak Long
  3. Nurcahaya Atikah
  4. Puteri Mahsuri
  5. Rien

2 ulasan:

nur berkata...

goodluck

Norgadis Labuan berkata...

Terima kasih nur

Catat Ulasan