Ahad, 11 April 2010

Acer Aspire One for Free!

Acer Aspire One for Free!
Salam 1 Malaysia. Nak share contest dari Denaihati. Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://matleystudios.blogspot.com/

Jom Jom Sertai Sekarang apa tunggu lama-lama...Jom kita sama-sama meriahkan contest DENAIHATI kali ini... Klik Di Sini)

Jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest "Hidup Untuk Memberi" dari blog http://sahabatnorgadis.blogspot.com/

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya

Kita hayati pula kata-kata dari DENAIHATI...

******
ANDA ingin menang hadiah laptop Acer Aspire One? Denaihati dengan semangat Hidup Untuk Memberi menyediakan bukan satu tapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Dua contest akan berjalan serentak sepanjang tahun 2010. Contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni (forum, kumuniti dan website tidak layak).
Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://sahabatnorgadis.blogspot.com/

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRERTERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru untuk menarik perhatian visitor blog ANDA melawat blog denaihati.com.
Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak. (Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan).

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup
Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan
Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.


Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

******
Jangan lupa Sahabat Norgadis referral kamu =)

Jom Join Contest + Support Member!
JOIN KLIK DISINI

4 ulasan:

pak long berkata...

salam buat nor....
nak jugak masuk kontest tu....tapi tak berapa paham caranya..

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikgu, syarat contest kena follow denaihati dulu, buat entri. Dah siap entri, tinggalkan pesanan pada komen denaihati yg cikgu join contest. Jangan lupa di dalam entri, tulis siapa referral cikgu, cthnya>> Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://sahabatnorgadis.blogspot.com/
saya copy2 je)

ctnurkhijah berkata...

nak join tapi sangkut kat twitter... ct tak de twitter

Norgadis Labuan berkata...

Salam ctnurkhija, join je lah, saya tak facebook, tapi join juga hehehe...

Catat Ulasan