Khamis, 8 Julai 2010

Award Dari Tieha8384

Hari ini aku dapat friendship Award 2010 dari Tieha8384, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi hadiahkan award yang cantik ini. Macam tau-tau aje aku minat bunga rose @ mawar. Cuma yang aku tak tau, apakah makna disebalik 8384 yang ada tertera dihujung nama Tieha tu... Apa maknanya tu Tieha?

Create your own banner at mybannermaker.com!

Kepada sesiapa yang belum jadi follower Tieha8384, jomlah ramai-ramai terjah ke blog Tieha, senang je... klik kat gambar romantik dorang kat atas tu...

Untuk Tieha8384... Terima kasih sekali lagi dan moga persahabatan ini akan terus berkekalan...




4 ulasan:

tieha8384 berkata...

hehehhe..tengkiu norgadis....samer la kiter....aku pun suker jugak mawar.....per makna disebalik 8384 erk.....sebenarnyer 8384 tue adalah gabungan tahun besday aku ngan hubby...ngeeeeee.........semoga persahabatan maya kiter berpanjangan.........

Norgadis Labuan berkata...

Hohoho... baru tau hari ini, 8384 tu rupanya gabungan birthday, menarik juga ya hehehe...
emm... aku pun berharap agar persahabatan ini berkekalan...

tieha8384 berkata...

oh samer bulan er....nanti leh la kiter sambut samer2 erk.....bulan april baper ari bulan...aku 12.4.....

Norgadis Labuan berkata...

Aku 3 april 1971, dah tua dah...

Catat Ulasan