Sabtu, 13 November 2010

Award Dari Sab


Award Dari Blog...
http://mrsgforgg.blogspot.com/

1. http://mrsgforgg.blogspot.com/ di mata kalian..blog aku ler tu..(belum tengok, sila blogwalking..)
Best ada bintang2...

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
Selamat Datang ke Blog Norgadis Labuan. Norgadis Labuan tu nama pena aku dalam penulisan. Aku suka2 je letak nama tu hihihi...

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
http://norgadis.blogspot.com/... aku rasanya ianya senang diingat... betul ke hahaha...

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
Aku tulis apa yang aku suka, tiada kaedah atau peraturan tertentu...

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
Aku selalu merasakan mereka tu hebat2 belaka...

6. bilakah blog anda diwujudkan.
Dah lama wujud tapi mula aktif tahun 2010 ni...

7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda
Rahsia... nak tau tengok sendiri...

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
  1. nama lain 1
  2. nama lain 2
  3. nama lain 3
  4. nama lain 4
  5. nama lain 5
Dah 5 nama lain... hahaha... hihihi... huhuhu... jangan marah nanti kena jual...

2 ulasan:

sab berkata...

yei2. die dh amik. tq :)

Norgadis Labuan berkata...

Dah sab bagi award, Wajib ambil ni, dasar gila award aku ni hahaha... thanks sab

Catat Ulasan